onsdag 17 mars 2010

sång!!!

Idag ska vi på sång på fridhemskyrkan som vi alltid är på onsdagar, William tycker det är skit kul!
Igår hade vi riktig mysdag, va och fika hela familjen och handla lite smått och gott till barnen, Lova har länge velat ha en slalom hjälm så igår bestämde vi att hon skulle få en, men dom vi hade tittat på som va rosa va slut, så nu blev det en svart men tänkte hitta rosa slalom glasögon till henne, så blir de lite tjejigare iaf. sen blev de nån klänning och lite små saker.
William behövde ett par solglasögon hittade inga sånna jag ville ha men han fick ett par slalomglasögon iaf :) Lova åker ju inte heller slalom men vi har lovat att hon ska få pröva, men främst blir det väl lekhjälm/skoterhjälm.

Kvällen bjöds på lyx från min älskling, fick en helt underbar smootie och massage, nybäddat i sängen och massa mys, GULDVÄRT men lite sambomys, man hinner ju inte riktigt med varandra som man gjort förr.

nej nog för idag, nu ska vi byta om och göra oss klara så William hinner blunda lite innan sången, annars är det inte riktigt lika uppskattat idag ska vi ta en promenad med Moa innan sången:)
och byta kläder på Wille nu är ett riktigt projekt, han är aldrig still :) söt unge!!

Idag ska hästen få nya skor oxå, synd att hon är halt annars är man ju rätt ridsugen, det är sjukstuga i Bonäs just nu!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar